Khamis, 28 Januari 2016

Copiii lui Inuyasha


Acest articol/postare este ca răspuns pentru Ely Elena, în urma comentariului de aici. Mulțumesc pentru comentariu, Elena. Sper sa te bucuri de aceste informații.


Să vă povestesc ceva despre Inuyasha... pentru că mă tot întreabă lumea dacă se mai știe ceva în plus despre acest anime/personaj. Câți dintre voi știu, din manga sau alte reviste de specialitate, ceva despre familia pe care și-au întemeiat-o Inuyasha și Kagome? Păi vedeți, v-am prins!!!

Sunt mulți cei care au completat povestea, deci...
După ce m-am documentat și am citit câteva (destule) articole scrise de fanii “Inuyasha”, am găsit următoarele:
Inuyasha și Kagome au avut trei copii: Masaru, Yoshihiro și Aiko.

Masaru (care înseamnă Victorie), are 8 ani. El este primul copil al lui Inuyasha și Kagome. Seamănă cu tatăl lui, dar are ochii mamei sale. Masaru pare uman, dar prin venele lui curge sânge de yokai (demon) și, cu toate acestea, a moștenit puterile spirituale ale lui Kagome. Masaru este un tip calm și rezonabil, exact opusul tatălui său.

Yoshihiro, a.k.a Yoshi (care înseamnă Bunătatea Întruchipată), are 6 ani și este cel de-al doilea copil al lui Inuyasha și Kagome. Singurul lucru pe care îl are în comun cu tatăl său sunt ochii de chihlimbar moșteniți de la inuyasha, doar că el este om. Nu are nici puteri spiritual și nici gheare sau altceva de la tatăl său. Dar are un bun simț al umorului, la fel ca Înuyasha. Yoshihiro a moștenit de la mama lui, Kagome, abilitatea de a vedea ceea ce ceilalți nu pot vedea. Este un tip foarte vessel și nu își face prea multe griji pentru viața lui.

Aiko (care înseamnă Copilul Dragostei) are 2 ani. Este cel mai mic dintre copii și este singura fată a lui Inuyasha și Kagome. Spre deosebire de frații ei, ea este singura care a moștenit toate caracteristicile de yokai și atitudinea Inuyasha… impulsivitatea, încăpățânarea, temperamental care se aprinde din orice și imediat etc. În realitate, ea este o fată foarte dulce și grijulie. Aiko, la fel ca tatăl său, are o noapte în care își pierde puterile de yokai și devine om, iar când se întâmplă asta, ea seamănă perfect cu Kagome, mama sa.

Iată ce au făcut fanii…











Cam asta-i tot. Poate că nu pare ceva foarte original, dar mă bucur că am găsit aceste informații și sper să vă încânte și pe voi.

Mi-ar plăcea să văd câteva comentarii sau completări. Pa!

Artikel Terkait

Copiii lui Inuyasha
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

Donate and coment. Happy blogging 😊